Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Uttråkad

Jag känner mig sjukt uttråkad o rastlös nu. Samtidigt trött på något vis! Jag orkade inte alls gå ut till gymmet så jag tog en sväng och sprang lite intervaller! Årets första! Kändes mycket bättre än jag trodde, positivt! Sen blev det lite plankan och sen orkade jag inget mer! Idag känner jag för att äta pizza o godis.!

2 reaktioner på ”Uttråkad

  1. Du är ju så grym som tar dig ut o rör dig, jag har ätit godis o flott och inte rört mig alls sedan december typ … Jag vill också orka vara hurtig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *