Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Ätardag

Haha nog köpte jag kebabrulle idag! Fasen va gott de va, flera veckor sen jag åt det sist. Har vart väldigt strikt med maten sen nyår så idag valde jag att få äta kebabrulle och cheesecrunch till en film ikväll! Ska bli gott! Kommer säkert må illa! Haha!

Planerar att öka på intervallerna i morgon, fick feeling för löpningen nu, har verkligen saknat det och särskilt nu när det kändes så bra! Gick lite för lätt för att jag ska se det som ett träningspass, blev snarare en uppvärmning. Men jag nöjde mig med det idag, somnade en timme med E på eftermiddagen också. Sån dag idag :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *