Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Mellandagsrea

Det blev inte alls mycket mellandagsrea shopping för mig i klädväg i år. Inget jag surar över, roligare att shoppa sen när jag kan handla min ”vanliga” storlek. Men har kollat lite inredning på hm.com och ellos.se som har väldigt mycket fint. Men det är nog bara ett par grejer som jag är sugen på och då blir jag lite snål, för frakten kostar nästan lika mycket som grejerna gör (ja det var inte så mycket jag skulle ha) och då blir jag lite snål.

Men dessa fina saker skulle jag kunna tänka mig ha i sovrummet sen när vi fixat där, men jag kommer inte köpa något förrän allt annat är klart, och det har vi inte ens börjat med 🙂 Gillar färgerna lila, turkost, rosa och guld!

hm4 hm3 hm2 bäddset

 

 

Jag har fortsatt att plocka undan lite pynt idag. Flyttat om lite i vardagsrummet och jag är jättenöjd, känns fräschare, som det faktiskt gör varje år när man plockar undan julpyntet tycker jag. Konstigt, för jag har ganska mycket pynt annars också med lyktor och slingor och grejer. Men det blir inte på samma vis tycker jag, och jag har försökt bättra mig på den fronten att inte ha för mycket grejer, blir bara jobbigare att städa och så får jag spunk på det efter ett tag och vill riva ut alltihopa istället. Men man är ju olika, jag gillar att det känns ombonat och mysigt.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *