Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Nyårsdag = revansch?

Jag fick gå upp i natt pga värken i magen, men just nu mår jag riktigt bra, och varje gång jag mår bättre hoppas jag verkligen skiten försvunnit och inte kommer tillbaka. Men jag har iafl kommit på att het varmvattenflaska dämpar bra när det gör ont. Dock brände jag fingrarna i natt när jag skulle fylla på med nykokt vatten i flaskan i mörkret och det bubblade över, så jäkla oduglig. Jag har en fin brännblåsa på 2,5 cm på handen nu.. suck!

Eftersom jag mår bättre kliar det lite i fingrarna att fixa lite här hemma. Träningen har jag helt lagt på hyllan den närmsta veckan, men jag blir lätt rastlös så något vill jag pyssla med. Började plocka av granen nu så D får bära ut den sen när han vaknat, han och lilla E tar en siesta nu, haha. W har åkt fyrhjuling på förmiddagen och så nöjd han var, längesen nu. Skjutsade även lillebror några vändor :)

Jag tänkte ta lite nyårsrevansch ikväll om jag mår bra och göra pannacotta och frukt! Får se om vi göra som många andra och äter pizza idag eller om vi skippar det, det är ju dock den stora pizzadagen idag 😉

En reaktion på ”Nyårsdag = revansch?

  1. kliade i fingrarna här med så sluta med att jag körde ett tvättmaskinsrace och storstädade köket, dvs bort med all typ av disk och prylar som låg framme. Sen fick jag inte göra mer 😉 hehe

    Hoppas att du får må bra nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *