Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Nu får det vara nog

Jag fick jätte ont i magen igår kväll och det höll i sig hela natten, har inte sovit många minuter. Men det känns inte som vanlig magsjuka, snarare någon bakterie som jag lyckats få i mig, för ingen annan känner av något och jag har inte kräkts eller tillbringat natten på toaletten. Mår lite bättre nu men känner mig som en urvriden trasa..

Den här ledigheten blev inte som jag tänkt mig direkt, men men, jag hoppas jag repar mig efter det här och kan börja träna igen! Och vara ute och orka leka med barnen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *