Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Rensa i röran

Idag blev grabbarna lyckliga över den lilla snön som kommit, jag har dragit bob så jag fått blodsmak i munnen av den onda halsen, men vad gör man inte för att dom ska få göra något dom längtat efter sen i somras!

Vi fick lunch hos mormor och morfar, sen åkte vi hemåt och jag har packat ner tomtar och det mesta julpyntet i kartongerna igen. Tycker på ett vis att det känns tidigt men samtidigt väldigt skönt, det känns rent och fräscht. Och jag har ju faktiskt haft det uppe sen lite innan 1 advent 😀 Men har kvar gardiner och belysning, det är så mysigt så det blir kvar ett bra tag till, även granen 😀

Nu väntar vi på att D ska komma hem från jobbet, ska prata och planera lite om nyår. Vi har inga planer alls och vet inte alls vad vi ska göra, eller om vi gör som dom senaste åren, ingenting!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *