Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

New in

I lördags var vi först ut till Thuns, som ligger utanför Uppsala, ganska långt utanför. Det finns både kläder, skor, heminredning och lite allt möjligt. D köpte 2 par jeans, ett par skinnskor och en jacka. Skitsnygga kläder för bra pris faktiskt! Jag provade ett par skor, superfina och i den modell jag kikat efter ganska länge. Men kändes inte helt 100 och tur var väl det för sen hittade jag dessa inne på Dinsko, 200 kr billigare dessutom då dom var nedsatta till 599 kr. Bra pris för ett par skinn pjucks. Supersköna och snygga!

Jag har även kollat och efter en jacka i den här modellen, hittade en jättefin på Ica Maxi (hör o häpna) men den var på gränsen för kort. SYND. För den var skitsnygg och kändes rejäl.

Men jag har provat beställt hem den här från Ellos.se nu och håller tummarna hårt för att den ska vara bra. Också på rea på endast 249 kr, pangpris om den är bra.

2015 33 jacka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *