Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Matplanering

Vi gör alltid så pass mycket mat på kvällarna så det räcker till lunch (matlådor) för mig och D dagen efter. Men jag funderar på att göra om det lite. Kanske man skulle fixa matlådor på söndagen istället så det är klart för veckan och därav kunna göra lite ”lättsammare” middagar så som sallader, soppor, matig omelett osv. Det är supergott men ingen bra ”matlådemat” enligt D, så det blir sällan det, trots att det faktiskt är bättre att äta något lättsammare till middag.

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Matplanering

  1. ha ha uttryckte mig nog otydligt… jag menade inte att just dessa skulle vara bättre för vårdcentralen besök som jag skrev, utan att jag bara hittade dessa som jag absolut gillade, ändå. 😀 Jag gillar höga skor, är rätt kort. 😉 Men medan jag letade bra och nya boots så hittade jag dessa istället och fastnade för dom. Så är det alltid, letar efter en sak men hittar annat fint som jag hellre vill ha, ha ha. 😀

  2. Förresten, nu när jag ser att du lagat massa mat.. du är väl bra på att laga mat och fixa med recept eller? Har ett tips som kommer upp längre fram idag eller imorgon, gällande tjäna pengar på recepten man har. 😉

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *