Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Bara 4 veckor kvar

1 advent är avklarad. Vi bakade lussebullar, pysslade lite tomtar av toapappersrullar osv.

D hängde även upp boxningssäcken ute i gymmet, blev ju kanon! Tog oss ett pass på eftermiddagen också, riktigt kul att träna ihop. Dock blir han lite sur när jag försöker komma med tips, sa lite fint hur han kunde stå med händerna/armarna när han skulle boxas, för försvar och slag liksom, men då fräste han att ”han skulle ju minsann inte försvara sig nu”.. Nää ok, glöm att jag sa något. Haha, jag är nog för på, men tycker det är så kul :)

Vi lämnade pojkarna hos mormor och morfar i lördags morse, för att sen ta en heldag i stan. Usch va tråkigt och svårt det är att handla julklappar tycker jag. Det står helt still när man står där i leksaksaffären. Ser ett set med två små bandyklubbor och en boll, ser sen tv, krukor, speglar och glas kraschas och hänger då tillbaka klubborna. Går vidare och det slutar med typ, en bil, en annan bil, och ytterligare en annan bil. Typ så. Men TGR, vilken rolig affär det är! Där fyndade vi flera grejer till barnen! Spel, utklädningsgrejer mm. Två jättefina julburkar till köket för 20 kr/st.

Här är säcken äntligen på plats :)

boxning

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *