Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Krångel..

Jag har sån himla otur ibland. Eller, otur och otur. Nu löste det sig ändå, men inte helt smidigt.

Det börjar med att jag upptäcker att jag beställt fel stl på julgardin, skickar tillbaka den och väntar på den nya som dom skulle skickat. Idag säger dom att den är slut i lager och av en miss inte meddelat mig. Men på riktigt?? Jag har ju ett fönster till med två lika gardiner i, jag måste ha den där gardinen. Killen på textilonnet.se är superbra och erbjuder mig den första gardinen igen, gratis, men så får jag fålla in den själv, men det fixar jag, så det löser sig ändå, och superbra service från textilonnet.se måste jag säga!

Det andra var att jag upptäckte att ljusstakarna jag köpte, hade ledbelysning och lamporna lyste typ inte alls, plus att det var orangefärgat sken. Jag försöker leta om det funkar med andra lampor eller om det fanns starkare led lampor. Hon jag pratade med på rummet.se trodde inte det. Men what?.. Jag vill inte ha den belysningen hela julen, skitfult! Och matrummet skulle bli hur mörkt som helst. Men jag behövde inte mer än förklara allt för D när jag kom hem, typ upprörd och arg, så sa han lugnt att det visst fanns olika styrkor på led lampor, visade en på 0,3W på Clas Ohlson och dom som satt i ljusstake var på 0,1W så det kommer nog bli bra tillslut!

Nu hoppas jag bara gardinen hinner komma innan fredag då jag tänkt fålla den, och att lamporna inte är slut på Clas Ohlson på lördag. För då blir det nog en bra 1 advent för mig med 🙂

Dessa är det som ska upp i matrummet hemma!

Kan även tipsa igen om att ljusstaken endast kostar 299krrummet.se vilket är nästan halva priset jämfört med andra ställen.

lyrahissgardin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *