Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

Sovrumsrenovering

Vårat sovrum är helt ok med ljusa tapeter oh fint trägolv. Dock behöver golvet slipas och taket målas vitt, och jag skulle vilja ha en mer varm och ombonad känsla med mycket tyg och kuddar. Storblommig tapet, lite more is more känlsan.

Det här är tapet och bäddset från Ellos, bäddsetet på rea och tapeterna för 499kr tror jag det var. Gardinerna är en lånad bild från google bara men för att visa vad jag skulle valt! Gärna gulddetaljer till i form av lyktor och kanske lampfot.

 

bäddset sammetsgardin tapet ellos

3 reaktioner på ”Sovrumsrenovering

  1. Hej finis!
    Hur är det?
    Såg två olika bilder och två olika mailadress men samma bloggadress på kommentarerna. Antar att det senaste var det rätta. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *