Jag heter Martina, är mamma till W som är född -12 och E -14. Jag bor i ett hus på landet med min sambo, barn, hund, kanin och ett par katter. Bloggen är som en dagbok för min träning, lite vardagsbekymmer och annat skoj

20% på alla lyktor

Alltså på riktigt. Vilka problems jag har med wordpress appen. Så jäkla segt att inte kunna blogga från mobilen. Kan inte publicera inlägg.

Men hörrni, Lagerhaus har 20 % på alla lyktor och ljusstakar tills i morgon. Jag tycker dom har mycket fint, inte bara i lyktväg. Köpte även två snygga korgar där sist. Passar som förvaring, kruka osv.. typ allt.

Men denna är en favorit hemma just nu. Älskar dessa lyktor och dom finns ju i mängder av modeller just nu, populära!

IMG_0003.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *