SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Det finns så mycket kärlek i den här världen, men ändå så mycket hat

På ett sätt är det jobbigt att jag har kommit nära tjejerna här, de är super gulliga och snälla. Men idag när vi hämtade upp en av tjejerna från ett jobb så var hon super ledsen, hon ville bara hem. Hon kommer från Ukrina där det nu är krig.. På jobbet så hade kunden visat henne en video från ukrina news på kriget som hennes familj just nu är i. Hon berättade för mig hur jobbigt det var att hon känner sig säkrare här i Turkiet än vad hon gör hemma. Hennes familj har sagt till henne att hon inte ska komma hem just för att hon är säker här. Det måste kännas hemskt. Det var jättejobbigt för mig att se och höra att en av mina vänner har det så tufft. Hennes dröm är inte att bli modell men hon är här för att det är säkert och tjäna pengar till sin familj. Jag vill bara ta med henne hem där hon kan vara säker.
Jag kan inte göra så mycket mer än att visa för henne att jag finns här, visa att jag bryr mig och att hon kan prata med mig. Jag kan ge henne kärlek och massa kramar.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Aaron

    Although it’s natural for her to feel anxiety and guilt for not being in her homeland, the rational and best idea may be for her to stay in the safety of Turkey and therefore indirectly help her family by earning as much cash as possible and furthering her career. You’re a good friend to give her the love and support and compassion she needs in this dire time. I’ll pray for peace in Ukraine. Hug and love to you and her <3

    URL:
  2. Postat av: -

    Vad har du för mailadress?

    URL:

Lämna en kommentar