VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett avsked.

Jag har bestämt mig. Jag vill inte leva mitt liv genom bloggen, genom en virtuell värld där jag kan vara mig själv utan att det syns.

 

Jag vill leva här och nu i den världen där jag har mina fötter. Jag behöver stå stadigt för att klara stormar och andra motgångar som finns här, på riktigt.

 

Jag behöver något annat, något som jag inte kan nå eller få genom bloggen. Jag behöver mitt sociala nätverk där jag kan ta i det, inte i cyberspace där jag endast känner människor lika ytligt som de känner mig. Jag har – för stunden – inget behov av att blotta hela min verklighet för er. Jag måste ordna upp det liv jag lever först. När jag är färdig är det mycket möjligt att ni får veta det, men jag kan inte säga när/om det blir.

Ni som känner mig ”privat” når mig genom Facebook. Ni andra – tack för att ni följt mig och mina barn under dessa fem år jag bloggat, för mig själv men också för närmsta familjen.

(Jag kommer inte sluta läsa andras bloggar för det, det är jag för nyfiken för.)

 

Flum. Jag vet. Det står jag för, för det är sån jag är.

 


Kommentarer


  1. Maria 29/09/2011 on 10:09 Svara

    Tack för den här tiden!

  2. fru johansson 29/09/2011 on 10:19 Svara

    Kommer innerligt att sakna dig och dina historier, men jag förstår och vet vad du säger. Därav mitt egna uppehåll… livet måste levas och även om ett inlägg kanske inte behöver ta hela dagen att få ihop så tas det tid från det man hellre vill göra. Jag hoppas att allt löser sig och att du känner att livet blir det du önskar. Du vet var jag finns om det är något, kram från mig!

  3. Patricia Björk 30/09/2011 on 20:32 Svara

    Kommer sakna bloggen din men kommer se dig på Facebook framöver hoppas jag på…..
    Huvudsaken är att du och din familj mår bra och att pluggandet för dig kommer gå bra….. kram Patricia

  4. johanna 06/10/2011 on 14:18 Svara

    det var tråkigt, din blogg har varit så härlig att läsa 🙂 men, det finns ju viktigare saker i livet än att blogga så du gör ju absolut rätt!

    hoppas allt går bra för dig och din familj och att du återvänder hit så småningom ifall du känner för det 🙂

    kram Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna