Kom ihåg mig

Ett avsked.

Jag har bestämt mig. Jag vill inte leva mitt liv genom bloggen, genom en virtuell värld där jag kan vara mig själv utan att det syns.

 

Jag vill leva här och nu i den världen där jag har mina fötter. Jag behöver stå stadigt för att klara stormar och andra motgångar som finns här, på riktigt.

 

Jag behöver något annat, något som jag inte kan nå eller få genom bloggen. Jag behöver mitt sociala nätverk där jag kan ta i det, inte i cyberspace där jag endast känner människor lika ytligt som de känner mig. Jag har – för stunden – inget behov av att blotta hela min verklighet för er. Jag måste ordna upp det liv jag lever först. När jag är färdig är det mycket möjligt att ni får veta det, men jag kan inte säga när/om det blir.

Ni som känner mig ”privat” når mig genom Facebook. Ni andra – tack för att ni följt mig och mina barn under dessa fem år jag bloggat, för mig själv men också för närmsta familjen.

(Jag kommer inte sluta läsa andras bloggar för det, det är jag för nyfiken för.)

 

Flum. Jag vet. Det står jag för, för det är sån jag är.

 

Förväntan?

Förvänta er inget.

What’s up?!

Om det mot förmodan varit någon som tittat in här på bloggen idag så kan jag bara beklaga. Jag blir skitsur när jag inte kan lägga upp de bra bilderna utan att redigera dem först, så därför får vi se hur länge jag blir kvar i bloggosfären.

Hursomhelst.

”I’ve also had the feeling ”yes!” that I’m unstoppable and that no one can bring me down” – världens bästa Millencolin

20110919-180443.jpg

ÅHHH!

Vad irriterad jag blir på nya storleksgränsen för bilder..?! Jag som gillade den här bloggen så mycket, men måste jag göra om varenda bild så kommer det inte bli några bilder, och blir det inga bilder blir det heller inga inlägg. Morr.
Kanske dags att byta tillbaka..?

Fredagsmys!

20110916-195655.jpg

Fredagsmys på högsta nivå! Popcorn och Toy Story 3 stod på schemat i afton, nu däremot åkte storprinsen i säng.

(Prins ja, vet ni vad han sa i morse när jag sa ”god morgon, mina prinsar”? ”jag är inte din prins; jag är din kung!” haha.)

Roligt med fredagsmys nu när han verkligen uppskattar det. När jag är ledig på helgerna får ju även jag helgkänslor på fredagarna vilket gör det hela ännu mysigare! Synd bara att pappa R inte ska vara hemma i morgon för det känns som vi behöver umgås lite med honom också..

Older Posts »