Intressanta saker om familjelivet!

Gratis babyboxar och gravidpaket!

När man blir förälder möts man plötsligt av massvis av nya kostnader – blöjor, barnvagnar, leksaker, hygienartiklar, barnmat och allt möjligt. Det finns dock en hjälp där ute! Om du är gravid eller nybliven förälder så kan du beställa ett flertal babyboxar och gravidpaket, som ofta är helt gratis, på villkoret att man exempelvis går med i en klubb eller registrerar sig på en hemsida.

babybox-gravidpaket

Hur kan de vara gratis? Det är för att kostnaden för företagen är relativt liten, i jämförelse med traditionell annonsering, om du skulle gilla deras produkter och köpa fler i framtiden. I vissa fall krävs det att man godkänner att få reklam i framtiden. Här går jag igenom de bästa babyboxarna och gravidpaketen.

Hjärtats Startbox från Apoteket Hjärtat (ICA)

Allt som krävs för att få Hjärtats Startbox är att vara blivande förälder och gå med i Klubb Hjärtat, sedan kan man beställa boxen kostnadsfritt online och hämta den på närmaste apotek.

Innehåll: babyprodukter från Apoketet Hjärtat, så som våtservetter, plåster, bomullspinnar, babylotion, plus Boken ”Lilla Hjärtat” för nyblivna föräldrar, samt diverse varuprover och rabattkuponger.

Pris: 0:-

Villkor: Medlemskap i klubben Klubb Hjärtat.

Beställs här: https://www.apotekhjartat.se/produkt/hjartats-startbox/

Babybox.se – 3 babyboxar med en enda registrering

På Babybox.se erbjuds det tre olika babyboxar med olika innehåll från olika leverantörer. Det bästa är att man bara behöver registrera sig en gång för att få alla tre boxarna, men man måste dock hämta ut dem från tre olika platser. Boxarna kommer från Apoteksgrupppen, LloydsApotek och Babyproffsen. Här kommer en snabb genomgång.

Babyproffsen: Butiken Babyproffsen erbjuder en gratis babybox i samarbete med Pampers, som innehåller blöjor, tandkräm, tidningen ”Vänta Barn” och en skötväska. Efter beställning hämtas boxen i närmaste Babyproffsen-butik.

Apoteksgruppen och Lloyds Apotek: Innehåller apoteksprodukter som är bra att ha den första tiden. Det är ungefär samma typ av innehåll som i boxen från Apoteket Hjärtat. Boxarna hämtas i närmaste apotek från respektive kedja.

Pris: 0:- för alla tre!

Villkor: Registrering på Babybox.se

Beställ här: https://www.babybox.se/

Startbox från Liberoklubben

Om du går med i Liberoklubben och registrerar din graviditet så får du en gratis startbox lagom till förlossningen. Som medlem i klubben kan du växla blöjpaket mot poäng att köpa gåvor för i deras medlemsbutik.

Innehåll: Boxen innehåller naturligtvis blöjor från Libero, samt babyolja, tvättservetter, en leksak och information för nyblivna föräldrar.

Pris: 0:-

Villkor: Medlemskap i Liberoklubben

Beställ här: http://www.libero.se/Registrera-dig-i-Liberoklubben/

Gravidpaketet från Allt För Föräldrar

Ja, även här på Allt För Föräldrar kan man få ett gratis graviditetspaket! Du får deras tidning, en barnbok, samt värdecheckar och rabattkuponger.

Pris: 0:-

Villkor: Medlem hos Allt För Föräldrar

Registrera dig här: https://www.alltforforaldrar.se/snack2/register.php

Lycka till!

Om du beställer allihop så får du onekligen en bra start efter förlossningen – en tid då man behöver all hjälp man kan få.

9 thoughts on “Gratis babyboxar och gravidpaket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *