rusana

Rusana Riklöv, 34 är en trebarns mamma som varit tillsammans med kärleken sedan hon var 21 år gammal och bosatt i staden Västerås strax utanför Stockholm.  Hon är en glad, social och spontan person och hennes följare namnger henne oftast som en glädjespridare. Rusana delar alltid med sig om nya ideer och är väldigt kreativ, något vi kommer få se mycket av i hennes blogg. Den största passionen är mode och nu håller hon dessutom på att utveckla ett eget klädmärke. Nu hittar ni henne som toppbloggare på Allt För Föräldrar och vi har ställt henne några frågor för att ni ska kunna lära känna våran nya toppbloggare lite mer.

Ålder: 34 år
Familj: 3 barn, sambo 
Bor: Västerås
Gör: Klär upp vardagen 
Gillar: Kärlek, att få umgås med familj och vänner, mode & skönhet, inreda, dansa och att resa!
Ogillar: Tider, mobbning, hat och personer som snyter sig vid matbordet.

Hur skulle du beskriva dig själv för dem som inte redan läser din blogg?
– Jag är en glädjespridande person som alltid delar med mig av mina tips. Jag vill nå ut till alla personer och speciellt kvinnor där ute som har gett upp hoppet om att ta hand om sig själva efter att ha blivit mamma. Jag ser alltid framåt i livet och har klara mål. Att ta hand om mitt yttre får mig att må bra. Som person är jag väldigt spontan, social, och kreativ men framförallt väldigt snäll. Jag tror starkt på kärlekens kraft.
Hur reagerade era föräldrar på graviditeten?
– De var så glada.
 
Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
– Mestadels kommer ni få ta del av mina mode och skönhets tips, men ni kommer även få ta del av min matlagning och min vardag som mamma och influencer.
 
Vilka bloggar följer du själv?
– Den blogg jag har följt sen flera år tillbaka är Kissies (Alexandra), och en del instagram profiler som Isabella Jedler, Amanda Lundgren samt en del utländska bloggare.
 
Vad gör du helst en lördag?
– Åker ut med familjen på ett äventyr och sover borta på ett mysigt hotell.
 
Här hittar du Larosana i sociala medier:
SnapChat: Rusana_Rik

Lämna en kommentar