MimmiKApellaite

Mimmi Kapell, en sprallig och glad träningstjej på 24år som väntar sitt första barn tillsammans med sin sambo. Mimmi älskar inredning, träning, hälsa, party, resa och mycket mer där till! Hon jobbar som personlig tränare & influencer, har en hemsida där hon säljer träningsprogram online – www.mimmikapell.com och älskar att hjälpa sina följare mot ett hälsosammare och piggare liv! Nu hittar ni henne som toppbloggare på Allt För Föräldrar och vi har ställt henne några frågor för att ni ska kunna lära känna våran nya toppbloggare lite mer.
Ålder: 23år (fyller 24 i december).
Familj: Mamma, pappa och syster. Sambo med Rasmus och har snart en dotter tillsammans.
Bor: Huddinge
Gör: Jobbar som personlig tränare & Influencer.
Gillar: Alla som är snälla.
Ogillar: Folk som dömer.
Hur skulle du beskriva dig själv för dem som inte redan läser din blogg?
– Om man inte följt mig sen tidigare så är nog det enklaste sättet att beskriva mig på såhär: En glad och positiv tjej som försöker inspirera med sin vardag som innehåller mycket träning, kosttips och allmänt kring hälsa. Men det allra viktigaste för mig är att visa upp en balanserad livsstil, jag visar upp mycket utav mitt liv både på gott & ont.. Jag äter precis det jag vill & känner för, tränar precis så ofta som jag känner för och detta är för mig väldigt viktigt att visa upp för mina följare. Ingen hets och ingen press! Jag är en tjej som älskar när saker händer, mycket resor, mycket inredning och shopping får man se på mina sociala medier! En aktiv tjej som gärna bjuder på sig själv och försöker sprida massa kärlek.

Hur reagerade era föräldrar på graviditeten?
– Dom blev överlyckliga. Mer stolta mor & far föräldrar är svårt att hitta tror jag.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
– Mycket tips kring träning, kost, inredning, kläder (till både mig & bebis). Jag kommer dela med mig utav min vardag, ibland en säkerligen tråkig sådan med småbarn.. men inget jag förskönar, jag vill bjuda på allt och hoppas att det ska uppskattas! Eftersom mitt liv kommer att förändras ganska drastiskt inom kort är det väldigt spännande att se vad livet bjuder på framöver, och det ser jag fram emot att dela med mig utav på en blogg i både bilder & text.

Vilka bloggar följer du själv?
– Följer knappt några bloggar alls faktiskt, men det ska bli ändring på det så jag hittar inspiration och nya ideér!

Vad gör du helst en lördag?
– Hänger hemma med min pojkvän, våra vänner och äter en god middag tillsammans. Spelar spel & dricker goda drinkar, kanske slutar kvällen ute på stan eller så stannar vi hemma och umgås (vilket jag nog föredrar).

Här hittar du Mimmi i sociala medier:
Blogg: www.blogg.alltforforaldrar.se/mimmikapell
Instagram: Mimmikapells
YouTube: Mimmikapell
SnapChat: Mimmikapell

 

>> MIMMIS BLOGG KAN NI LÄSA HÄR <<

Lämna en kommentar