spansk

Lina Spansk, är en tjej med många bollar i luften! Hon har ett brinnande intresse för träning och hälsa och väntar nu sitt första barn till senhösten. Lina älskar förutom träningen även heminredning, raw bakning, resor och mycket annat! Hon arbetar som personlig tränare och som konsult inom fastighetsbranschen.

Nu hittar ni henne som toppbloggare på Allt För Föräldrar och vi har ställt henne några frågor för att ni ska kunna lära känna våran nya toppbloggare lite mer.

 

Ålder: 31

Familj: Förlovad och sambo med Kevin Triguero, väntar tillökning av en liten tjej, och så hunden Frankie såklart.

Bor: Stockholm, Kungsholmen, Hornsbergsstrand.

Gör: Personlig tränare, konsult inom fastighetsbranschen och influenser.

Gillar: Människor som sprider bra energi, rentvättade lakan är också det bästa som finns.

Ogillar: Folkträngsel och Salta pinnar.

 

Hur skulle du beskriva dig själv för dem som inte redan läser din blogg?

På min blogg får du följa min vardag och hur jag på bästa sätt försöker få ihop mitt livspussel av jobb, träning, familj och vardag. Jag delar med mig av träningstips, recept på hälsosam mat, resor och andra saker som händer i min vardag. Som person beskrivs jag nog som rätt lugn, men med många bollar i luften, alltid. Det får inte stå still runt mig, då blir jag lätt rastlös. Jag har väldigt många idéer, viljor och tankar som vill fram, och det gör att jag ständigt hoppar på nya saker. Samtidigt som jag värdesätter och uppskattar lugna hemmakvällar mer än någonting annat!

 

Hur reagerade era föräldrar på graviditeten?

Det var så kul att berätta för våra föräldrar!

Kevins föräldrar kommer från Cuba reagerade som man kanske förväntar sig att spanjorer ska göra vid ett glädjande besked, höga glädjerop tillsammans med massa kramar och skratt! Mina föräldrar reagerade lite mer typiskt svenskt, med massa kramar och stora krokodil lyckotårar som sedan övergick i skratt. Alla är de väldigt lyckliga över att de ska blir mor- och farföräldrar, hon kommer mötas av otroligt mycket kärlek.

 

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?

Till hösten kommer ni få läsa om mina sista veckor av graviditeten, och såklart även min första tid som nybliven mamma. Ni kommer även få följa med under vår flytt som planeras nu i September då vi flyttar till en större lägenhet för att göra plats för en till i familjen.

Fokus kommer även ligga på min egen resa tillbaka med träningen efter graviditeten, med tips och tankar kring det. Sen självklart mycket recept på raw-bakelser som jag mer än gärna bakar!

 

Vilka bloggar följer du själv?

Jag ska med handen på hjärtat erkänna att jag aldrig följt någon blogg regelbundet. Men då och då är jag in och spanar efter lite nya recept, eller ny heminredningsinspiration. Då blir det sökmotorn som får avgöra vilken blogg jag hamnar på. Däremot har jag nu sedan jag blev gravid följt Alexandra Brings blogg lite då och då. Hon verkar vara en jordnära och härlig tjej som senaste tiden gått igenom första tiden som mamma, så där kikar jag in rätt ofta numera.

 

Vad gör du helst en lördag?

Lördagar brukar jag hålla klasser på BARRY’S Stockholm. Då vaknar jag i lugn och ro (oftast), äter frukost, tar datorn under armen och sticker iväg till BARRY’S. Där får jag både dansa, vråla i micken, leka DJ till hög bas och göra det jag brinner för, hjälpa andra personer med träningen! Efter mina klasser tar jag gärna en mysig promenad och lunch på stan. Avslutning på lördag är bäst hemma i soffan med god mat, raw bakelser och en bra film tillsammans med vänner och familj!

 

Här hittar du Lina i sociala medier:

Blogg: www.linaspansk.se

Instagram: lspansk

Lämna en kommentar