elli

Skärmavbild 2018-08-06 kl. 14.49.52

 

Ellinor Bjurström 23 år, tidigare känd från bland annat Top Model Sverige är höggravid med sambon Jimmy Olsson. Hon är en tjej som har glimten i ögat och nära till skratt som älskar att göra allt från pyssel till att åka vattenskoter.
Nu hittar ni henne som toppbloggare på Allt För Föräldrar och vi har ställt henne några frågor för att ni ska kunna lära känna våran nya toppbloggare lite mer.

Ålder: 23 år
Familj: Sambon Jimmy Olsson (rackartygarna), hunden Frankie och sonen i magen
Bor: Svinninge, Stockholms skärgård
Gör: Jobbar som influencer
Gillar: Att pyssla
Ogillar: FISK!

 

Skärmavbild 2018-08-06 kl. 14.50.02

 

Hur skulle du beskriva dig själv för dem som inte redan läser din blogg?
– Jag är en kreativ tjej i sina bästa år, jobbar ständigt på min personliga utveckling och har nära till mina känslor. Jag är öppen som en bok och har inga som helst problem att dela med mig av allt som sker i livet.
Hur reagerade era föräldrar på graviditeten?
– Jimmys föräldrar har redan fem barnbarn så dem hanterade allt väldigt lugnt och professionellt och blev självklart jätteglada.

Min familj däremot har inga barnbarn eller så, vilket gjorde att deras reaktion minst sagt var lite mer utspelad kan man säga. Jag kunde tydligt se stolthet i deras ögon och detta barn är redan så älskat och välkomnat av alla omkring oss.
Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
– Självklart massor om graviditeten och livet som mamma, ni kommer få läsa mycket om min fartfyllda vardag samt mina intressen för att få vara kreativ och skapa. Just nu bygger vi dessutom vårt drömhus och även det är ju en resa i sig att följa.
Vilka bloggar följer du själv?
– Ska jag vara ärlig så följer jag inga bloggar hehe, har inte riktigt haft tid till det på sistone. Men om jag läser så brukar jag spana in Alexandra Nilsson för att hon är en vän till mig.
Vad gör du helst en lördag?
– Nu när jag är höggravid så blir ju lördagarna väldigt lugna. Vi brukar gå ner till stranden och mysa eller umgås med vänner. Helst av allt skulle jag hitta på ett härligt äventyr, typ tälta på en ö eller bygga något här i hemmet. Detta är så svårt att svara på då variation är något jag uppskattar.
Här hittar du Ellinor i sociala medier:
Blogg: www.ellinorbjurstrom.com
Instagram: www.instagram.se/ellinorbjurstrom
YouTube: Ellinor & Jimmy

 

Skärmavbild 2018-08-06 kl. 14.50.17

 

LÄS ELLINORS BLOGG >> HÄR <<

Lämna en kommentar