fixed4 fixed6

Fotograf: Lisa höök

Som många vet så var jag inte 100% nöjd med allt i Istanbul och därför lämnade jag tidigare än planerat. Men ibland så får man bara acceptera att det inte alltid går som man vill och har planerat. Jag ser hela Istanbul resan som en sjuk upplevelse, jag träffade många vänner och lärde mig mycket om mig själv och livet som modell. Min resa slutade på topp och jag hittade en riktigt bra vän och gjorde bra jobb.

Sista veckan gick otroligt bra och det var massa kunder som älskade mig. En kund ville verkligen att jag skulle stanna, de ville tom betala min biljett hem för att jag skulle stanna. Men det var dax för mig att åka hem, jag har funderingar på att eventuellt åka tillbaka till Istanbul om någon månad. Nu har jag så många kunder där så att jag skulle få en del direkt bokningar.
Dagen innan jag åkte hem så gjorde jag ett jobb för en stor klädkedja i Turkiet. Plåtningen var riktigt cool med härligt folk och stil. bilderna kommer att vara på billboards överallt i Turkiet, HUR BALLT?! Så jävla sjukt!

Nästa vecka börjar nya äventyr för mig. Då åker jag till NYC Fashion week med Jennifer och gör massa spännande saker. Mer om det får ni veta sen 😉

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Linnéa Sandin

    Hej. Ohh vad fina bilder. Kan inte du läsa din maiö

    URL:

Lämna en kommentar