innan

image

image

Eftersom

image

image

Här är en före och efter bild på mina utslag. Det ända som krävdes var en vecka i solen.
Jag måste säga att jag är glad att jag kan bli bättre i min sjukdom, jag är glad att det finns något som hjälper. Jag ska absolut inte klaga på att det är just semester som hjälper, snacka om lyxig medicin.
Jag är verkligen tacksam över att jag har möjligheten att åka iväg och ta hand om mig själv,  det är inte alla som har den möjligheten. För vissa handlar det om tid och för vissa handlar det om pengar.

Något som vi alla måste bli bättre på är att ta hand om oss själva, oss och våran hälsa. För mig i det här fallet så handlar det om att komma utomlands och sola och stressa av. För andra kan det handla om att bara stanna upp i vardagen och ta ett djupt andetag. Det spelar ingen roll hur vi gör det,  bara vi gör det.

Love ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Bengt Eriksson

  Hej Ellinor.
  Har läst om dig i Expressen, har skickat mejl till reporten om tips på behandling.(vet inte om hon kontaktat dig)
  Jag är mycket i Turkiet och jag vet några som fått hjälp med sin psoriasis med mycket bra resultat. Vill bara förmedla den kontakt jag har vill du ha dessa uippgifter så hör av dig till mig, tycker otroligt synd om dig o andra som lider av detta. Den kontakt jag har är en familj som vi anlitar till mycket när vi är i Turkiet Side, dessa människor kan vi lita på. Du kan få mejladressen av mig så kan du själv kontakta ” Suleyman” som jag känner, bara skriv o fråga om du kan få hjälp och få ref. på de som fått hjälp.

  Hoppas bara du kan bli bättre från detta elände.

  Hälsar Bengt Eriksson boende i Dalarna.

  URL:
 2. Postat av: Ida

  Härligt att se att det hjälper med solen! Jag har en son på 8 år som har varit på 2 klimatvårdresor för sin psoriasis senast nu i mars. Just nu är han toppenbra! Vi funderar på att flytta till soligare breddgrader eftersom det verkar vara det enda som hjälper. Stor kram!

  URL:

Lämna en kommentar