Kom ihåg mig

 

För att tävla ska du göra följande.

– Gilla Mambaby på Facebook

– Skriv en kommentar här nedan om varför du vill vinna

– länka detta inlägg på din blogg eller facebook.

Lycka till! Tävlingen avslutas nästa vecka söndag, 20/5 !

8 Responses to “– MAM TÄVLING, vinn 1 nyhet från MAM-”

 1. Emelie skriver:

  Typiskt, själva sugpluppen lär ju bli för gammal innan jag ens är på tjocken:) tror inte fille eller zigge uppskattar nappar heller för den delen..

 2. Martina skriver:

  Om man inte har facebook då? 😉 får man vara med iafl?

 3. Martina skriver:

  Tjoho!! Då är jag med vill jag verkligen vinna denna napp för att se om lilla skrutt här hemma gillar den! Han har knappt tagit napp alls hittils som vi försökt med och det vore skönt om man kunde ha det som en tröst ibland vid ledsna miner eller när han bara är lite snuttig utan att vara hungrig :)

 4. Jag skulle verkligen vilja vinna en MAM Perfect till min son.
  Har hört att den ska vara bra för barnens tänder och även käke.
  Det jag är mest orolig för är min sons käke..
  i min familj går nämligen knäppande och onda käkar i arv.
  Min farfar, jag och min syster, alla har vi problem med våra och det är riktigt jobbigt!
  Så självklart vill jag göra allt för att undvika att min son får samma problem som jag har.
  Skulle bli väldigt glad om jag vann denna! :)

 5. Emelie skriver:

  Har gillat på FB och bloggat här; http://empolie.blogg.se/tavlingar/2012/may/mam-tavling.html#comment

  Jag hoppas på vinst då min lille son på 8 månader redan har 4 hela tänder och 2 till på väg. Jag har letat efter denna napp just för att den har så många fördelar (inte bara tröst) men jag kan inte finna den någonstans i våran stad.

 6. Lina skriver:

  Jag vill gärna vara med och tävla.
  Jag skulle vilja vinna denna napp till min dotter. Hon är mycket kräsen när det kommer till nappar men MAM har passat henne i smaken. Eftersom hon nu har börjat få sina första tänder och denna ska vara extra skonsam mot tänder är ju helt perfekt.

  Här har jag bloggat om tävlingen:http://maxedius.blogg.se/tavling/2012/may/tavla-om-en-mam-perfect.html

Leave a Reply

annonser