Ida-Maria är en något rastlös och lat själ som gillar resor, lagom mycket motion, ganska mycket Netflix och en hel del godis. Häng med i hennes liv i en härligt ärlig blogg om livet som 35+ mamma i Stockholm. Två barn,en make och ett heltidsarbete. Kontakt: [email protected]

Roadtrip

Nästan en vecka har gått på vår rundresa i Europa. Vi åkte förra fredagen och idag är det torsdag. I skrivande stund ligger jag i sängen i vår lägenhet i Slovenien. Klockan är strax innan 07 på morgonen. Resten av familjen sover men snart måste de vakna för vi ska ha en tidig start. Vi checkar nämligen ut idag och ska åka vidare på vår resa. Kroatien väntar !

Vi började vår resa i Österrike som ni kan se en vlogg av nedan. Där vandrade vi i berg, åkte Rodel och tittade på vyer. Mycket mäktigt och coolt ! Gillade alperna väldigt mycket !

Vi bodde i en ort som heter Gattererberg i ett hus mitt i backen, på 1200 meters höjd. Därifrån hade vi nära till alla olika aktiviteter, som Rodel och bergbana upp till bergstoppar och andra byar.

Efter Österrike är vi nu i Slovenien. Bor i en by som heter Visoko som ligger 25 min från Ljubljana. Här råder lugnet och grönskan. Barnvänligt med stor trädgård. Moderna lägenheter. Vi har det så bra här!

Vårt boende i Visoko heter Pr’Fik och rekommenderas varmt. Trevlig personal, bra service, toppmoderna lägenheter, cyklar att låna gratis etc etc.

Igår besökte vi Ljubljana över dagen. Mycket vacker stad ! Att strosa runt i gränderna, äta lunch och titta i butiker ett par timmar var inga problem.

Nu längtar vi dock efter sol och bad så vi skyndar oss att packa ihop och oss och checka ut. Ner till Kroatien tar knappt 2 timmar så vi vill bada redan innan vi checkar in i nästa boende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *