Ida-Maria är en något rastlös och lat själ som gillar resor, lagom mycket motion, ganska mycket Netflix och en hel del godis. Häng med i hennes liv i en härligt ärlig blogg om livet som 35+ mamma i Stockholm. Två barn,en make och ett heltidsarbete. Kontakt: [email protected]

Om blickar kunde…

Jag är en sån som blir åksjuk av alla fordon man kan åka i: bil, tåg, båt, flygplan, cykel, trampbåt etc etc . Allt som kan svänga, gunga och röra på sig. Jag blir åksjuk bara av att åka 5 minuter om jag har riktigt otur. Jag är därför världens ”roligaste” sällskap i en bil. Måste sitta längst fram, med fri sikt och gärna högt upp! Full fokus på vägen. Och till slut börjar jag sucka, gnälla och gäspa oavbrutet. Och så är det kört..

Fråga mig inte varför jag gått med på att bila runt i Europa nu i sommar ?! Jag kommer nog svära och gråta över detta beslut många gånger i juli. Kräkandes längs någon motorväg i Österrike…

Nåväl. Idag flög jag och barnen hem från Malmö. Och självklart blev jag åksjuk vid inflygningen till Bromma. Till mitt försvar kan jag säga att det var väldigt hoppigt och gungigt. Så på bara några få minuter hann jag bli dålig. Riktigt dålig. Sekunder från att kräkas.

Väl av flyget väntade flyggbuss in till stan. Sedan tunnelbana och till sist en till buss. Skump skump skump.

När vi ÄNTLIGEN kom hem meddelade jag barnen att nu får de klara sig själva en stund. Prata inte med mig. Nu behöver jag tystnad och vila. Jag blir ju på så dåligt humör när jag är åksjuk. Om blickar kunde mörda hade mina nära och kära varit borta flera gånger om för länge sedan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *