Ida-Maria är en något rastlös och lat själ som gillar resor, lagom mycket motion, ganska mycket Netflix och en hel del godis. Häng med i hennes liv i en härligt ärlig blogg om livet som 35+ mamma i Stockholm. Två barn,en make och ett heltidsarbete. Kontakt: [email protected]

Kaos!

Vi hade lite av en kaosvecka. Igen. Vår dotter hittar på en massa ”bus” just nu. Och med bus menar jag sy sig själv i fingret med symaskinen ena veckan , för att två veckor senare få jätteont i magen så vi blir tvungna att åka in till akuten. Misstänkt blindtarm. Tack och lov var det inget fel på blindtarmen utan en variant på magsjuka eller så. Vi vet inte helt säkert. Men två dagar VAB blev det. Och på tredje dagen hade barnen studiedag. Inte mycket jobb denna vecka alltså !

Jag har kämpat på med min nybörjarkurs i Crossfit. I torsdags övade vi olika pressar och idag stod det marklyft på schemat. Utöver dessa övningar har cardio där tex marklyft finns med. Många reps under x minuter. Jag har nog aldrig tränat så här hårt! Är helt död efteråt . Knappt att jag orkar genomföra passet. Men samtidigt är det väldigt kul och en skön känsla efteråt. Jag kommer nog fortsätta med Crossfit efter kursen.

Studiedagen spenderades förresten på Tekniska Museet. Här har ni en vlogg därifrån! En massa kul testade vi på !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *