Ida-Maria är en något rastlös och lat själ som gillar resor, lagom mycket motion, ganska mycket Netflix och en hel del godis. Häng med i hennes liv i en härligt ärlig blogg om livet som 35+ mamma i Stockholm. Två barn,en make och ett heltidsarbete. Kontakt: [email protected]

Crossfit !

Jag har börjat min nybörjarkurs i Crossfit. Det första tillfället var i torsdags, så nu har jag fyra veckor framför mig av Crossfit två gånger i veckan. Stället heter Nox Box och ligger i Globen. På torsdagar är det kl 19,30 och på söndagar kl 9,30.

Första tillfället i torsdags var ren introduktion och teori. Lite kämpigt att sitta still under nästan två timmar så sent på kvällen men samtidigt var det intressant.

Dagens lektion var desto mer fartfylld. Dagens tema var Squats. Tanken med alla lektioner är att vi ska lära oss alla grundpositioner inom Crossfit. Så dagen ägnades åt Squats : air squats , back squats, front squats samt over head squats. Tänk att man tror sig kunna squats men det visade sig att jag inte kan det !

Jag ser fram emot dessa veckor. Visst att jag var livrädd och ville hoppa av för några dagar sedan men nu är jag peppad och motiverad ! Jag kommer lära mig massor och få tillbaka en massa träningsmotivation som varit borta under vintern.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *