Ida-Maria är en något rastlös och lat själ som gillar resor, lagom mycket motion, ganska mycket Netflix och en hel del godis. Häng med i hennes liv i en härligt ärlig blogg om livet som 35+ mamma i Stockholm. Två barn,en make och ett heltidsarbete. Kontakt: [email protected]

Tandådalen del 2

Vi har fått in en daglig rutin nu. Så här har tex tisdagen sett ut :

Vi vaknar klockan 7,00 på morgonen. Lagar och äter frukost. Barnen äter frukost i soffan med Barnkanalen på tv. Vi vuxna äter tillsammans i köket. Vi klär sedan på oss och lagom till 8,30 sitter vi i bilen och kör den korta biten till backen. Vi bor cirka 5 från backen så vi bor centralt och nära.

Klockan 9 är det skidskola för barnen. Morris går Level 2 och Lykka går Level 3. Under tiden de är på den har vi vuxna 75 minuter att åka själva.

När skidskolan är klar hämtas barnen och då är det dags för lite snacks och toabesök. Redan hemma i Stockholm köpte vi en massa olika snacks att ha med oss: nötter, riskakor , kex och annat. Plus juicer i tetra. Barnen behöver mellis varannan timme för att orka !

Efter snacks åker vi i cirka 1,5 timme i Tandådalen. Sittliften upp till toppen och sen backar ner. Både blåa och röda backar.

Lunch äter vi förslagsvis på Mezzo. Idag beställs vi in fem olika pizzor att dela på. Mezzo har stora panpizzor som är riktigt goda.

Eftermiddagen spenderas i Hundfjället. Dit tar man sig enkelt med knappliftar från Tandådalen. Det tar cirka 5 minuter dit. Hundfjället har mer backar som passar barn och familjer. Dessutom finns Trollskogen som är populärt. Definitivt mer människor här men faktiskt inte så farligt. Jag gillar backarna mer i Hundfjället men det är lugnare i Tandådalen.

Hem kommer vi vid fyra. Då är barnen griniga och trötta ! Vi softar, lagar middag och bara hänger i vår stuga. Mysigt !

Imorgon är det onsdag. Då ska jag faktiskt ta en privat skudlektion och på kvällen ska vi äta på restaurang !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *