Ida-Maria är en något rastlös och lat själ som gillar resor, lagom mycket motion, ganska mycket Netflix och en hel del godis. Häng med i hennes liv i en härligt ärlig blogg om livet som 35+ mamma i Stockholm. Två barn,en make och ett heltidsarbete. Kontakt: [email protected]

Tandådalen del 1

Vi har sportlov och vi ska spendera veckan i Tandådalen, Sälen. Vi kom hit idag söndag efter ett stopp i Borlänge på vägen hit. Vi bodde på Scandic Borlänge en natt för att kunna komma hit i Tandådalen tidig förmiddag. Allt för att nyttja de dagar vi har!

Vi är här med våra goda vänner och grannar. Vi har hyrt en stuga knappt 5 minuter från backen. En mysig stuga med fyra rum.

Idag testade vi några backar för att känna av läget. Vi har ju bara åkt en gång tidigare och det var i julas i Kläppen. Det tog några vändor upp och ned för att komma igång. Men sen så! Jag lyckades till och med ta mig att röd backe för första gången. Sist höll jag mig till gröna backar .

Tandådalen är så mycket större än Kläppen. Fler backar , flera liftar och större berg. Hör finns mycket att upptäcka. Vi kan till och med åka till Hundfjället.

Imorgon börjar skidskolan för barnen. Att försöka lära barn åka skidor själva är inget vi tar oss an. Det får experter göra !

En reaktion på ”Tandådalen del 1

  1. Åh vilka härliga bilder! Vi ska också snart åka på skidsemester för första gången med 3 barn under 7 år, hoppas så att det också blir lyckat. Ha en skön resa!//Isabelle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *