Ida-Maria är en något rastlös och lat själ som gillar resor, lagom mycket motion, ganska mycket Netflix och en hel del godis. Häng med i hennes liv i en härligt ärlig blogg om livet som 35+ mamma i Stockholm. Två barn,en make och ett heltidsarbete. Kontakt: [email protected]

Ute i backen i sju timmar !

Dagarna rullar på här i Kläppen. Idag hade jag och barnen vår tredje lektion med skidskolan. Klockan 9,30 stod vi redo backen i respektive grupp. Min grupp fick idag lära oss åka ankarliften och sen upp i en ny, något brantare backe. Läskigt till en början men det gick bra. Ned kom vi i alla fall !

Resten av dagen hängde jag och barnen tillsammans då Niklas stannade hemma pga förkylning. Barnen och jag åkte tillsammans i flera flera timmar. Vi hade riktigt kul !

Även barnen lär sig mycket och snabbt. De klarar sig helt själva nu och kan åka mycket och snabbt. Att lära sig åka skidor var inga problem för dem!

Kläppen
Kläppen

Kläppen

Kläppen


Vi har åkt Kläppens Junior Park men en massa olika gupp och hinder. Vi har åkt upp och ned för backar och pister. Hittills tar vi bara knappliften eller gondolen. Men hoppas kunna åka ankarliften också snart med dem.

Imorgon har vi sista skidlektionen. På kvällen ska vi på fondueafton uppe på Toppstugan på kvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *