Ida-Maria är en något rastlös och lat själ som gillar resor, lagom mycket motion, ganska mycket Netflix och en hel del godis. Häng med i hennes liv i en härligt ärlig blogg om livet som 35+ mamma i Stockholm. Två barn,en make och ett heltidsarbete. Kontakt: [email protected]

Jakten på julskinkan

TGIF

 

Idag känns det extra skönt med fredag. Fast jag kan erkänna att jag tänker nog så här varje fredag. Det är ju alltid skönt med fredag! Men just idag; extra nice!

Vi hade en stökig natt med ett feberyrande barn som rullade runt mellan oss i dubbelsängen. Mardrömmar, pratade i sömnen, vaknde ett par gånger, gråt och pip. Självklart ingen feber på morgonen men ont i hals och mage. Jag tror min förkylning för två veckor sedan har vandrat runt bland alla medlemmar i familjen sedan dess. Sist ut är det minsta barnet i familjen.

Efter jobbet idag har jag ett mission: hitta en julskinka att griljera ikväll. Vi har som tradition att griljera en första julskinka till första advent. Den skinkan karvar vi sen på under december. Det är ju så gott med skinkmacka med senap och julmust. Så jag ska förbi några mataffärer i hopp om att hitta skinka. Vår lokala ICAbutik får in julskinka först till söndag nämligen. Vi vill ha NU!

Vi hörs av senare!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *