Ida-Maria är en något rastlös och lat själ som gillar resor, lagom mycket motion, ganska mycket Netflix och en hel del godis. Häng med i hennes liv i en härligt ärlig blogg om livet som 35+ mamma i Stockholm. Två barn,en make och ett heltidsarbete. Kontakt: idasblogg@gmail.com

Vi har börjat planera sommaren 2019!

Vi är redan igång och planerar sommarsemestern 2019. Är det någonting som är kul här i livet så är det att planera resor. Och just att resa tillhör vår absoluta favoritsyssla! Vi reser långt, vi reser nära, vi reser länge, vi reser kort, vi reser själva och vi reser i sällskap. Att upptäcka världen är magiskt.

Vi gillar att resa med våra grannar -och bästa vänner. Vi har gjort en massa olika resor ihop, senast nu i somras när vi reste runt på Bali i fyra veckor. Andra året i rad det blev Bali. Här kommer några bilder från vår resa till Bali:

wpid-20181121_165740469614785133505289.jpg bali bali bali bali bali bali

Vi känner oss nu klara med Bali (för stunden – åker gärna dit igen vid ett senare tillfälle) så det blir det inte. Nu har vi ett sug att upptäcka nya länder och delar av Europa faktiskt. Vi har diskuterat fram och tillbaka. Och har kommit fram med en resrutt som startar i Munchen. Därefter olika stopp i Alperna för att sedan köra ner till Slovenien och Kroatien. Exakta stopp , boenden och aktiviteter är inte spikade ännu men i stora drag blir det dessa länder. En resa på fyra veckor.  Flygbiljetter tur och retur till Munchen är bokade. Vi lyckades knipa åt oss riktigt billiga och bra biljetter för hela familjen med Finnair.

Jag tänker att ni ska få följa med i vår planering av denna resa, så fortsättning följer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *