Ida-Maria är en något rastlös och lat själ som gillar resor, lagom mycket motion, ganska mycket Netflix och en hel del godis. Häng med i hennes liv i en härligt ärlig blogg om livet som 35+ mamma i Stockholm. Två barn,en make och ett heltidsarbete. Kontakt: [email protected]

Christophe C

Förra året besökte jag en hårsalong i Kuala Lumpur för klippning och färgning. Det var ett mycket lyckat besök så jag ville göra en klippning här på Bali. Efter googling insåg jag att ett av öns bästa hårsalong ligger granne med oss här i Legian / Seminyak. Nämligen Christophe C . Salongen ligger i samma byggnad som lyxhotellet TS Suites Hotel. Ska jag klippa mig utomlands vill jag ha en riktig bra frisör , gärna från Europa. Och just Christophe är från Frankrike som öppnat salong här på Bali. Så dyrt och bra ska det vara !

Jag och Ämma bokade tid för oss och stora tjejerna på morgonen och strax efter lunch var vi där.

Lykka fixade till sin page och jag färgade håret samt klippte mig. Och resultatet blev jättebra. Jag är så nöjd. Och Lykka är så nöjd!

Frisörerna var så duktiga och professionella. Vi fick bra service och hjälp med allt. Det bästa med att klippa sig här är att det är hälften så dyrt som i Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *