140716

P1000057 P1000065 P1000078

Idag firar jag och Kevin 1 dag, det var alltså hela ett år sedan vi träffades i Top Model! Shiiit visst har tiden gått fort? :O
Jag tycker att det känns som om tiden bara har flugit förbi. Kevin har iaf sagt till mig att jag ska vara klar kl 20.30 och då ska jag vara redo att gå, jag ska vara fint klädd (antar inte överdrivet men typ som en lite finare middag). Jag har ingen aning om vad det är vi ska göra, han sa det till mig nyss.

Så nu kommer den här paniken som de flest tjejer har när de ska klä på sig…. FAN FAN SKA JAG HA PÅ MIG?!
Jag får prova mig fram helt enkelt. Önska mig lycka till!

Kram, Ellinor

3 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Hanna

    Lycka till och ha det så mysigt 😀
    Grattis till er båda!! Kram Hanna

    URL:

Lämna en kommentar