aff-blogg

image

Idag är en sån dag när jag inte gillar min kropp alls… då menar jag med mina utslag. När jag vaknade på morgonen så var lakanet alldeles blodigt för att jag kliat mig. Och eftersom att jag skäms över det så var jag tvungen att snabbt gömma det för  kevin.
Ne men idag är en sån dag när jag hatar min sjukdom lite extra. Jag liksom vill typ gråta när jag tänker på den eller så blir jag arg när jag tänker på att den aldrig kommer att försvinna.. jag tycker nästan lite synd om mig själv.

Just nu kan jag välja mellan två alternativ. 
1. Ligga här i soffan och tycka synd om mig själv, nästan gråta en skvätt och sedan få ångest över alla mina missade sommardagar.
2. Jag kan tänka på hur stark jag är som tjej, att jag trotts alla dessa känslor ställde mig på scenen i Top Model och gjorde något väldigt få skulle göra. Jag
kan gå ut genom dörren och känna mig stolt över att jag, lilla jag har hjälpt så många bara genom att vara stark och inte gömma mig. 

Ja ni kan själva gissa vad jag tänker göra
Fuck perfektion!
❤❤ Ellinor
 

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Chatrine

  Du är så fin Ellinor! <3
  Du borde göra som du skrev i punkt 2
  Tänk att det är så många som tycker om dig som du är. Du borde inte skämmas för Kevin han verkar vara så omtänksam <3
  Massa kramar till dig!

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Jag gjorde det. Jag gick tom med ut i kjol för att visa upp dem lite extra. Att jag klarade det, var tack vare alla fina läsare som stöttar mig!
   DEt tackar jag sjukt mycket för!
   kramar!

   URL:
 2. Postat av: Pernilla

  Hej!
  Alltså dessa jäkla dagar har man tyvärr oavsett vilken sjukdom man har!
  Tro mig jag vet precis för jag har en muskelsjukdom som jag inte ofta kommer överrens med:(
  Men nu till varför jag kommenterar vilket jag aldrig gör fast att jag läser din blogg varje dag!
  Min mamma lider också utav psoriasis och för en tid sedan sökte hon till hudläkare igen då det har blivit värre och slått sig på lederna och då fick hon veta att det numera går att behandla med cellgifter i små doser vilken hon har fått chansen att prova och mer eller mindre allt på hela kroppen är borta, bara lite kvar i hårbåtten och då har hon bara ätit detta i 5 månader.
  Ett tips som kan vara värt att kolla upp!

  Kämpa vidare! Kram Pernilla

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Joo jag vet, men bara så tråkigt att man ska behöva såna här dagar..
   Jaaa cellgifter, jag har provat det och gick på det i 2 år, både i tabblett form och spruta, tyvärr så fick inte jag det resultatet som jag ville och fick för många biverkningar, så det var inte värt det. Men det är ju självklart individuelt och jag hoppas att det hjälper för din mamma. TAck så sjukt mycket för tipset!
   kram! <3 <3

   URL:
 3. Postat av: Louise

  Jag tycker att du är så sjukt jävla bra! Jag har sett upp till dig ända sedan jag såg dig gå upp på scenen i top model. Jag har varit kort i hela mitt liv och mått dåligt över det. Men tack vara att du så stolt och med självförtroende kunde visa vad du mådde dåligt över så har jag börjat tycka att det är faktiskt okej att vara kort.
  Jag vill tacka dig för detta :)

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   TAck så sjukt mycket!
   För att bara tillägga så tycker jag att det är sjukt snyggt och charmigt att vara kort 😀
   Tack själv för att du låter mig veta att jag hjälp dig, det värmer mig :)
   kram!

   URL:
 4. Postat av: Malin

  Du är bäst, glöm inte det <3

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   TAck! Neee jag ska försöka att inte glömma allt det som är så grymt som jag gör!
   kram!

   URL:
 5. Postat av: Annica Lindholm Tejfors

  Du är en hjälte ❤️ Glöm inte det
  Kram

  URL:
 6. Postat av: emma

  Hej Ellinor !

  Jag känner igen din dag eftersom jag också har sånna dagar ibland , eller nästan varje dag. Man känner sig så trött på det så man bara vill skrika! Hade kunnat betalt alla pengar i världen för att gå ut på dansgolvet i precis exakt vilken klänning eller precis vilket linne jag vill ! Känna mig sådär snygg som alla andra ser ut. Slippa gå runt där på natt klubben i långarmat & se ut som världens tråkigaste människa! Kunna följa med sina bästa vänner till stranden varje dag i sommar & slippa komma på 1000 nya anledningar till att man inte kan följa med ! I alla fall skulle ja vilja tipsa dig om en sak :). En bekant till mig som har levt med både psoriasis & värk i 20 år har blivit helt fri från både utslag & värk genom att äta helt glutenfri mat. Jag började äta glutenfritt för två veckor sedan & håller tummarna för att det ska funka!
  Ett litet tips :) ha de gott !

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Hejsan!
   åååh jag förstår dig med alla de punkterna…. hemskt. fan vad arg jag blir, men jag tror nog att det bara är att gilla läget.
   Jahaa okejokej, det kanske är värt att prova då!
   Tack för tipset!
   kram, Ellinor

   URL:
 7. Postat av: Lisa

  Hejsan.
  Jag sände ett mail till dig i början på december angående några produkter som vissa andra haft glädje av när det gäller psoriasis.
  Vet inte om du läst det? Och du kanske redan har testat produkterna?

  Läs gärna mailet och återkom om du skulle vara intresserad!
  Ha det gott!

  URL:

Lämna en kommentar