SAMSUNG CSC

 

Ibland så glömmer jag hur många det finns runt mig som älskar mig.
Jag känner mig lätt ensam när jag är här, men ganska snabbt så ändras mina tankar. Jag kommer på hur många jag har där hemma som bryr sig om mig på riktigt, som älskar mig.
En sak som gjorde mig otroligt glad som får mig att inse att dem älskar mig var när jag skulle åka. När jag kom till arlanda så möttes jag av 4 personer som älskar mig jätte mycket. Min mormor, moster, hennes kille och min lilla kusin, vi träffas inte så ofta så det betydde mycket för mig. Bara det att de tänkte på mig och ville säga hejdå till mig var väldigt fint av dom, det tar ändå 1 timme att åka till Arlanda från där dem bor. Att dem åkte dit för min skull var jätte fint. Jag blev så otroligt glad, svårt att förklara eller visa det för dem. Om ni läser det här så ska ni veta att jag älskar er och uppskattade det otroligt mycket. Jag kunde inte få en finare överraskning.
Ibland är det de små sakerna som dina nära och kära uppskattar, det krävs inte alltid så mycket för att visa att man bryr sig och finns där. Tack till alla som finns där för mig, det uppskattas!

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Moster

    Vår lilla tjej! Vi följer dig och saknar dig!
    // Din ÄlsklingsMoster

    URL:

Lämna en kommentar