Bild9 Klänning Bild10 Klänning

Den bästa och mäktigaste känslan är att kunna göra livet lättare för en annan människa. Jag mår bra av att inspirera andra människor och hjälpa dem till en bättre vardag med dem själva.
Det är den största och ända anledningen som jag gick upp på scenen i top model och visade mina utslag. Det är definitivt den ända anledningen till att jag fortfarande går med huvudet högt och visar mig stark i vad jag gjorde. Jag vill visa för alla er där ute att det är okej att vara sig själv, det är okej att inte vara perfekt, det är okej att vara annorlunda, men framför allt så är det okej att vara sig själv och stolt visa upp sig ändå- INGEN ÄR PERFEKT och om det fanns något som hette perfekt så hade den personen varit fett tråkig och ointressant..

Att jag kunde hjälpa en ända människa genom att ”blotta” mig, gjorde det värt det och det var den bästa känslan jag någonsin haft. Rubriken i det här inlägget är så sjukt mäktig och jag ryser i hela kroppen av att tänka på det, så fint.
”Du är anledningen till att jag inte gav upp” SHIIIIT, fattar ni? vilken fin mening, fatta att få höra den och veta att man kunde påverka någon så mycket.

Love, Ellinor

Lämna en kommentar