VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ny blogg

Jag har funderat länge på att byta blogg till loppi. Nu har jag ”slagit slag i saken” och gjort det. Anledningen är att det har blivit allt tråkigare och lite krångligare att blogga här på ”allt för föräldrar” sedan dom gjorde om sidan. Jag har även uppfattat det som att det är en helt annan gemenskap att blogga på Loppi. En gemenskap jag har saknat sedan jag byte från Bloggspace (tyvärr så strulade det alltför mycket på den sida. Men många av mina bloggkompisar finns kvar där.) Jag vill att det ska vara lätt,smidigt och roligt att blogga. Min tid att blogga är minimal och jag gör det oftast ifrån telefonen i farten. Nu hoppas jag att det ska bli tätare inlägg på ny bloggen.

Eftersom jag är så oteknisk så vet jag inte hur jag flyttar hela denna blogg till Loppi. Där för har jag publicerat om mina tavlor på nya bloggen för att jag vill ha dom där och under rätt kategori. (Det får ni stå ut med.) Dock får den här bloggen vara kvar.

Vill ni beställa dop,namn,födelsetavlor, porträtt eller någon annan tavla så går det bra. Klicka er in på nya bloggen och titta i dom olika tavel kategorierna.

Givetvis heter bloggen husetfullt på loppi också. Hoppas att ni följer med dit.

http://blogg.loppi.se/husetfullt/

/ Maria

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna