VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ovälkommen gäst.

Så kom han då även till oss. Den man minst vill ha på besök. Jag talar om herr Magsjuka. Hjalmar stackarn kräktes igår och blev allmänt medtagen på en gång. Nu är det lite bättre, men lilla gubben har fått feber nu på dagen. Tack och lov så har han fått behållt den avslagna Coca Colan som jag gav honom. Dom andra barnen får inte vara i skolan när det härjar magsjuka i familjen, vilket är super bra för att stoppa smitta. Resten av gänget är pigga och glada och klättrar på väggarna för att energin är på topp. Arvid börjar dock bli lite hängig. Hoppas nu bara att ingen annan blir magsjuk.

20131113-133400.jpg
Hjalmar ( ursäkta dålig bildkvalitet)

Evald sover och dom andra små tittar på film – Madagaskar. Jag har satt på tvättmaskinen som jobbat hårt sista dygnet. Disken är diskat och nu tänkte jag sätta mig med mina färger och block. Har fått lite beställningar på både porträtt och doptavlor/ namntavlor, vilket är strålande roligt. En liten stund är det nog lugnt bäst att passa på att måla/rita.

I går kom jag på ett manus. Det kom bara till mig helt plötsligt när jag pratade med Arvid vad han gjort på förskolan. Så fårt jag kunde så antecknade jag ner stödord för att inte glömma. Nu jobbar min hjärna på högvarv med att få en röd tråd i ett manuset som ska skrivas ner. Jag funkar så att när jag får en ide så antecknar jag grunden, sen kan jag gå i dagar att forma handling och karaktärer i huvudet innan jag börjar att skriva. En väldigt spännande fas eftersom jag aldrig vet vart handlingen tar mig.

Nu är det inte många veckor kvar innan ” Vem vinkar Ines till?” Kommer ut. Någon gång vid årskiftet är det dags. Längtar :)

Trevlig fortsättning på veckan till er alla. :)

/ Maria


Kommentarer


 1. Monica (gocka) november 13, 2013 on 7:04 e m Svara

  Åh fy, stackars lillkille! Hoppas det går snabbt över och att ni andra klarar er!!!

 2. Satu- Me & My Baby Dolls november 14, 2013 on 9:19 f m Svara

  Åhh, har ni blivit drabbade nu… :(
  Verkar som att precis ALLA är magsjuka/förkylda nu…

  Hoppas det går snabbt över och att ni andra håller er friska!

 3. Camilla B november 15, 2013 on 10:59 f m Svara

  Hej
  Jag mailade dig på din Hotmail igår. Vet inte om du laser den ofta och så förstår jag att du har fullt upp med magsjuka I familjen, hoppas ni kryar på er snart!
  I mitt mail hade jag en fråga om du fortfarande gör tavlor vid beställning. Är i så fall intresserad av 2 st.
  Trevlig helg!

  MVH
  Camilla B

  • husetfullt november 16, 2013 on 3:17 e m Svara

   Hej,

   Roligt att du hittade hit. Det är klart att jag kan göra tavlor åt dig. Det skulle bara vara roligt. Jag har mailat dig i dag. Ditt mail hade hamnat i min skräppost, så det var därför jag missade det. Får ta som vana att titta i skräpposten. Hoppas att du ser mitt mail.
   / Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna