VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Alltid med.

20131016-141855.jpg

Alltid i väskan för manusarbete. Idéer dyker ju upp när jag minst anar det, så ett block och en penna är ett måste att ha med överallt. Har försökt att komma ihåg små scener, repliker eller en speciell stämning eller en miljö som plötsligt poppar upp i huvudet. Glömmer det oftast och i mina försök att komma ihåg dom så blir det aldrig lika bra. Blocket och pennan underlättar.

Det är en fördel också att kunna rita små figurer som plötsligt ”hälsar” på.

Har precis hämtat Cornelia ifrån skolan och nu är vi på väg att hämta resten av barnaskaran som behöver skjuts. Det blir mycket bilkörning när barnen går i skolan på olika ställen. Och framförallt när Hjalmar som är för liten för att ta sig fram och tillbaka själv går på dagis en rejäl bit ifrån oss. Det är bara att gilla läget.

/ Maria


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna