VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Klok som en uggla.

I natt har alla sovit bra. Dock känns det som att vi går upp mitt i natten när klockan är 06,00 och det är mörkt ute. Har inte vant mig ännu vid mörkret. Hösten är ju annars kanon.

Tack vare att jag har ägnat mig åt att teckna så har kreativiteten flödat och att skriva manus har känns lättare. Alla kommer vi in i svackor, men jag tror stenhårt på att lägga lite tid på annat som är roligt för att få igång huvudet igen. För mig funkar det.

I dag blev det en födelsetavla till Hedvig. Eller doptavla som en del kallar det. Ugglor är ju populärt så det fick bli en sådan ur min fantasi.

20131015-140348.jpg

Får vi hoppas att hon blir nöjd.

Annars händer inte så mycket i dag. Det är dags att hämta barn snart. Jag måste även börja förbereda mig inför fredagen då jag ska läsa ur min bok ”Är det morgon nu?”på ” Alla vår språkdag” på Mirum Galleria här i Norrköping. Ska verkligen bli roligt. Hoppas nu bara att det kommer lite barn som vill höra en saga när föräldrarna handlar. Det är inte bara jag som ska läsa, så det finns flera böcker att lyssna på. Det blir en rolig och intressant eftermiddag.

Nu lite vanligt plock och stök och lite tvätt som behöver ses om innan dagis hämtning.

Önskar er alla en trevlig tisdag 🙂

/ Maria


Kommentarer


  1. Louise oktober 15, 2013 on 8:57 e m Svara

    Oj … Här flödar kreativiteten!!! Härligt att se … 😀
    Hur länge ska du vara i Mirum på fredag? Tänkte om jag skulle kunna hinna med en sväng dit mellan jobb och hem …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna