VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag gestaltar på papper.

Sitter i skrivandets stund och väntar på att Hedvig ska sluta skolan. Hon hade ingen lust att vara på frita idag, vilket ändå passade bra. Har hunnit få en hel del gjort idag bl.a. manusarbete. Visst är det fantastiskt att kreativitet föder kreativitet? När jag skriver mina manus så går väldigt mycket tid till att bara tänka. Jag funderar på handling, karaktärer och när jag har skrivit ett tag så är det oftast dags att tänka igen. Jag vill att manuset ska innehålla många delar oavsett om det ska bli en handling för små barn eller större. Alla bitar ska med för att få manuset att gå framåt. Det kan vara en konflikt som jag måste gestalta trovärdigt och en lösning på den som driver läsaren framåt.

Men som sagt så föder kreativitet kreativitet. När jag funderar så är det bra att aktivera sig. En del vet jag går ut och springer. Jag tecknar och målar. I bland blir det avancerade målningar och ibland enklare teckningar – som idag. I vilket fall som helst så njuter jag av att skapa.

20131011-140640.jpg

En tavla i kärlekens tecken.

20131011-140723.jpg

Och en baby tavla.

Fredag vilket innebär slappar kväll – inga måsten. Barnen brukar vara trötta så det brukar bli tidigt i säng för dom små. En del gnäll hör till vanligheten också efter en vecka med dagis/ skola. Vädret är underbart så i morgon kanske det blir skogen och korvgrillning.

Trevlig helg till er alla 🙂

/ Maria


Kommentarer


  1. Åsa L oktober 12, 2013 on 4:39 e m Svara

    Ja, min egen kreativitet går i perioder men jag är nog också kreativ på olika plan – just nu skapar jag nya saker i hemmet, förra veckan tecknade jag.

    Söta tavlor – gillar det som blir personligt, ligger närmast hjärtat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna