VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En första skiss till nya barnboken.

I dag skickade mig förlaget en första skiss på framsidan till nästa Ines bok ” Vem vinkar Ines till?” En underbar första skiss. Petra Szabo är en fantastisk illustratör. Det här kommer bli så bra och jag väntar med spänning på hur hon har tolkat min text på följande sidor. Det är ett lyckorus att se illustrationerna och få så ett motiv till texten och se manuset förvandlas till en fin barnbok. :) en process som ger glädjerysningar.

I kväll tänkte jag ta tag i ett manus som jag har stoppat undan ett tag. Att texten ibland får vila är värdefullt eftersom jag ser på den med ”nya ögon” och kan förbättra manusets svackor. Ett kreativt roligt arbete som ibland kan kännas frustrerande då jag vet att något fattas men jag inte kan sätta fingret på det. Då låter jag manuset vila igen och rätt som det är ser jag klart på det.

Just nu flödar min skaparlust och jag har massor idéer även när det gäller att skapa tavlor. Här tänker jag stort :) Mer vill ja inte säga just nu.

/ Maria


Kommentarer


  1. Åsa L september 18, 2013 on 7:47 e m Svara

    Fantastiskt roligt att du är på G igen :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna