VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mot MMA träning.

20130609-103432.jpg

Nu är Cornelia på väg till sin fösta MMA – träning. Detta har hon längtat efter och äntligen är en nybörjargrupp startat för tjejer. Hon vill träna MMA som ett komplement till brottningen. Det blir roligt att höra vad hon tyckte om det. Att det skulle vara för tufft för Cornelia är jag inte rädd för, snarare att hon kommer hem och säger att hon vill ha hårdare tag och vi får påminna henne om att träningen är för nybörjare. Vår tuffa tjej!!

I dag blir det att tvätta massor, gå ut, och förbereda inför veckan. Några av barnen har skolavslutning på onsdag och några på torsdag. Sen äntligen sommarlov för hela ligan. :)

/Maria


Kommentarer


 1. Farmor juni 9, 2013 on 9:12 f m Svara

  Nu undrar ja vad MMA Träning är för nått . Vad roligt för Cornelia att hon är sugen nu , det är väl ett bra tag sen hon har tränat , på grund med fingret .

 2. Cornelia juni 9, 2013 on 11:11 f m Svara

  Svar till Farmor: MMA är en blandning av alla kampsporter, man får slåss och sparkas, man får strypa motståndaren, och även brottas.

  Träningen var super rolig. Skulle vilja ta i hårdare men det fick man inte göra första gången. Ser fram emot nästa söndag då det blir en till träning.

  MVH: Cornelia :)

 3. Åsa L juni 18, 2013 on 6:38 f m Svara

  Strypa? Låter ju inte särskilt sunt men den här sortens träning är nog rolig där man får sig en rejäl utmaning och jobba med hela kroppen.
  Vad kul att hon gillar det.

 4. Emm juni 22, 2013 on 9:37 f m Svara

  Vad kul för henne. Jag håller alla tummar och tår. Hoppas ni hade en fin midsommar. Det var ett tag sen man kikade in. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna