VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Cornelia har fullt upp att rädda alla djur.

20130607-175211.jpg

I går hittade vi den här lilla krabaten när vi gick i från sjön. Hon gick omkring vid bilvägen och drack från en bäck. Det var ungarna som såg henne först och efter att Cornelia frågat runt så bestämde vi oss för att ringa polisen. Vi kände att vi inte hade något annat val än att ta med oss hunden hem. Barnen var hel nöjda och gav henne mat, lekte och gick ut med hunden innan vi åkte till polisen med henne. En jätte snäll tik som ungarna så klart fastnade för.
Polisen letade i alla register men fann ingen data på hunden eller anmälan om att någon saknade en tik. Det slutade ändå lyckligt när ägaren ringde Danne när han var på väg hem med hunden igen, så det var bara för Danne att åka tillbaka. Enligt polisen så var det bättre för hunden att vi tog hand om den tills ägaren hörde av sig. Vilket vi inte hade något i mot.

20130607-180553.jpg

20130607-180756.jpg

Senare på kvällen gick vi en kvällspromenad och då blev vi stoppade av ett par vars innekatt hade rymt. Dom visade bilder och var bekymrade. Efter att ha pratat ett tag med dom så gick vi vidare och vid ett buskage så såg vi katten smita in bland alla buskarna. Cornelia som är super djurvän var snabbt efter katten men lyckade aldrig få tag på den. Vi hade fått parets telefonnummer så jag ringde dom och vi letade tillsammans ett tag. När vi letade efter katten så ser Cornelia en vit liten hund rymma från en närliggande tomt och hon var även då på plats och fick in den hunden till sin familj. Gumman hade mycket att göra i går – fullt upp minst sagt. Katten fick vi aldrig tag på tyvärr.

20130607-181447.jpg
Cornelia och Hedvig.

Vilken dag :)

/Maria


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna