VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett evigt plockande.

20130511-203633.jpg

I dag har jag varit inne hela dagen. Rensat kläder och städat. Ungarna växer så att det knakar. Kläderna tar aldrig slut.
Hedvig har varit ute och lekt hela dagen med en kompis, vilket hon har gjort rätt i, eftersom vädret är fint. Härliga dagar nu :) Inez och Engla har hängt inne och inte kommit sig för att göra något. Ett tag hjälpte dom till med kläderna, men tröttnade snabbt. Cornelia är mycket bättre nu likaså Hjalmar.

Elias brottades kanon bra i Eslöv, men blev tyvärr utslagen. Det går inte att ligga på topp jämt. Om ett par veckor åker han till USA och brottas i en stor tävling, så han har spännande saker framför sig :)

Dags att plocka fram kvällsmat och sedan få barnen i säng. Klockan sprang i väg i dag. I huvudet planerar jag in lite egentid med mina färger och dukar när det är tyst och lugnt.

/Maria


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna