VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det här var ju muntert.

I eftermiddags fick Hjalmar plötsligt hög feber. Han har legat däckad nu ett par timmar. Sovit och tittat på film. Det har inte varit många friska veckor mellan sjukdomarna. Det är nästan så jag håller på att bli smått galen.

Cornelia mår inte alls bra. Hon är tagen av situationen med sitt brutna finger. Det gör ont och värktabletterna hjälper inte önskvärt. Gumman har även kräkts av penicillinet som hon fick mot infektion. Det är en stark kur och en av biverkningarna är just illamående. Om det inte blir bättre så får jag ringa läkaren och be om annan penicillin.

Två utslagna barn och några helvilda. Jag vet vad jag gör.

20130510-205138.jpg
Engla & Inez

Engla och Inez som har sminkat varandra med ögonbindel.
Det är tur att dom tycker att det är kul i varje fall.

Nu är det dags att få lite lugnt i huset. Hoppas på någon timme egentid.

Trevlig fredags kväll till er alla :)

/Maria


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna