Kom ihåg mig

Alla ska åt olika håll

20130507-120032.jpg
Jag och Evald är på stan för att göra några ärenden. Vädret är underbart och stan lever verkligen upp när solen skiner. Jag möter människor med glass och dricka i handen som kisar mot solen som är på väg mot ett mål eller bara promenerar. Jag kan inte låta bli att börja fantisera om vart dom olika människorna ska. Han på cykel varför har han så bråttom? Sen till ett möte kanske? Eller barn som blivit sjuka? En nybliven mamma promenerar med sitt lilla barn vid strömmen. Pojken skriker och mamman ser stressad ut. Kanske hon tittar efter en plats att amma på?
Ett par går och håller varandra i handen. Hon ler och skrattar han knapprar på mobilen. Varför är inte han närvarande och delar hennes glädje ?

Så här går min fantasi igång titt som tätt :) underbart att skapa sin egen berättelse :).

20130507-134415.jpg

/Maria

One Response to “Alla ska åt olika håll”

  1. Louise skriver:

    Så där gör jag också. Det jag inte får ut på papper det lever ändå inne i huvudet … :)

Leave a Reply