VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lunch dejt med min älskade :)

20130503-144007.jpg

20130503-144020.jpg

En snabb lunch hann Danne och jag med innan det var dags för Danne, Elias och övriga brottar killar att åka ner till Trollhättan och Fristils SM. Det är mycket som oftast ska fixas innan en en tävlingshelg. Bastun i lokalen ska sättas på, några killar behöver basta bort dom sista kilona för att klara vikten till invägningen. Super noga är det, ett gram över och brottarna tävlar i en högre viktklass. Till den viktklassen kan det skilja flera kilo. Alla brottare väljer själva hur dom vill göra. Ingen sätter press, så det är skönt.

I vilket fall som helst så är det stressigt med alla vanliga måsten, jobbgrejer, lite matsäcks handlande mm. Vi hann med att luncha tillsammans vilket känns super eftersom Danne och Elias inte kommer hem tidigare än söndag kväll.
Gott var det med Thaimat :)

Nu ska jag bege mig ut i solen för att hämta hem flera busfrön. Nu är det faktiskt vår och tröjväder. Bort med alla jackor :) Fast Småkillarna är väldigt förtjusta i sina jackor, så dom åker inte av så lätt.

Trevlig helg till er allihop :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna