VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Solen skiner och sprattlande unge.

Valborgskvällen var lugn och skön. Vädret bjöd inte på utevistelse. Hos oss var firandet inställt. Vi har brasan bara några hundra meter ifrån där vi bor. I går var det öde där. Inget folk och en hög med kvistar som stod öde.
Det stora firandet i Folkparken var igång. Våra ungdomar gick inte dit utan var hemma eller hos kompis och såg på fotboll.

I dag skiner solen och det är äntligen skönt ute.

20130501-151558.jpg
Cornelia och Arvid.

Vi är nu ute och leker men Hjalmar är inte riktigt på humör. Kommer sig inte för att leka och inget är bra. Lite kurragömma lek fick han på andra tankar ett tag.

20130501-151947.jpg
Hjalmar som solar :)

När vi var i affären så fick han för sig att han ville han en boll. Ni vet att nära kassan , där vi står i en lång kö ligger det massor av färgglada plastbollar i en stor låda. Hjalmar fick så klart ett utbrott när han inte fick en boll, så det slutade med att jag fick bära ut en sprattlande skrikande unge ur affären. Självklart så glömde han bort bollen när vi har lekt ett tag. När han leker i sandlådan så kommer det en liten kille med en stor häftig elbil. Det är ju självklart att tjatet började om igen. Alltid finns det något att tjata om. Inte lätt att vara liten och inte få bestämma själv.

Tyvärr är det dags för oss att gå in och laga lite mat. Har egentligen ingen lust eftersom solen skiner.

20130501-153122.jpg

Vår egen lila solstråle Evald.

/Maria


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna